Mats Hylin

Civilekonom/ entreprenör/riskkapitalist, Stockholm

Har en bred erfarenhet av operativt linjearbete i större organisationer. Förstår maktstrukturer. Har startat ett antal bolag och arbetat med finansiering och styrelser. Har erfarenhet av turn around i ett antal bolag och varit med när det blåser som värst. Ser mig själv som en humanist och tror på samtalet. Ledarskap måste vara balanserat med tydlighet kring riktning, mål och lönsamhet.

Så här kan jag hjälpa dig:
Start-up från idé till försäljning. Turn- around. Omstruktureringar med inriktning för förändringsarbete. Löpande samtalspartner för VD och styrelsemedlemmar. Finansieringsupplägg.

Mats erbjudanden

Prova på —  Mentorskap månadsvis 2400 kr/månad

Prova på ett mentorskap via Mentorerna.se och få det första mötet kostnadsfritt!
Lär känna mentorn och besluta gemensamt om och hur ni vill jobba vidare tillsammans. Avsluta mentorskapet om det inte känns rätt. Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid.

Innebär en långsiktig relation där vi gemensamt drar upp riktlinjer och målsättningar med mentorskapet. Träffarna sker i normalfallet en gång i månaden under 90 minuter och däremellan sker kommunikationen via telefon och e-post. Dina behov styr inriktningen och du har möjlighet att både ventilera akuta frågeställningar som långsiktiga processer och personlig utveckling.

PROVA PÅ: Första mötet kostnadsfritt!
Teckna

Har du frågor till Mats eller vill veta mer innan du bokar? Kontakta Mats

Mer om Mats

Tillgänglighet

Mats är tillgänglig för möten via:
TelefonmöteDigitala mötenOnline mötenFysiskt möte på valfri plats

Kompetensområden

Avveckla bolag (rekonstruktion, konkurs ...)Ekonomisk styrningEntreprenörskap & Starta bolagInternationell verksamhetKonflikthanteringPolitiskt styrda organisationerStyrelsearbeteVälgörenhetsarbeteLedarskap större arbetsplatsFinansiering av bolagKrishantering

Erfarenhet och utbildning

Civilekonom från Stockholms Universitet och MBA, UCLA Berkeley. Marknadschef, Svenska Filmindustri under 80- tal. Sedan VD för Essilor AB ( Ophtalmic) och därefter Koncernchef ARE bolagen och VD Edel Records. 1996 startade jag eget DHJ Media AB . Sedan 2003 har jag arbetat med egna investeringar inom media, sjukvård,logistik och on- line. Var mellan 1988 och 2004 ordförande i Non Smoking Generation.

Ett typiskt första möte

Lära känna varandra och att vi tillsammans sätter upp ramarna för samarbetet.