Nisse Molinder

Krögare, kock och entreprenör, Stockholm

Om du står i begrepp att starta krog eller har utmaningar som krogägare, krögare eller kock blir jag gärna ditt bollplank och mentor. Jag delar gärna med mig av mina erfarenheter, kunskaper, framgångar såväl som mindre lyckade beslut.

Jag har tillsammans med min bror under lång tid drivit ett flertal restauranger runt om i Stockholm bland annat Melanders Fisk, Sjöpaviljongen, Wärdshuset Ulla Winbladh och legendariska Wedholms Fisk för att nämna några. Med just Wedholms Fisk fick jag tillsammans med min bror en stjärna i Michelin Guiden.

Förutom att jobba som kock och krögare, föreläser jag gärna och försöker vara en inspiratör för andra inom min bransch. Jag har som författare skrivit kokboken "Den ultimata kokboken om fisk och skaldjur". För några år sedan var jag med i Kockarnas kamp på TV4 och fick en hedrande andra plats i tävlingen. På fritiden umgås jag med min familj och spelar jag gärna golf eller är i skogen på jakt.

Så här kan jag hjälpa dig:
Om du behöver en rådgivare och ett bollplank så delar jag gärna med mig av min erfarenhet och kompetens inom restaurangbranschen. Jag tror att du får mest nytta av mig om du är krögare, äger en restaurang eller är kock. Med mig som din mentor hoppas jag att vi tillsammans kan undvika onödiga misstag i din affärsverksamhet.

Nisses erbjudanden

Prova på —  Mentorskap månadsvis 1900 kr/månad

Prova på ett mentorskap via Mentorerna.se och få det första mötet kostnadsfritt!
Lär känna mentorn och besluta gemensamt om och hur ni vill jobba vidare tillsammans. Avsluta mentorskapet om det inte känns rätt. Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid.

Innebär en långsiktig relation där vi gemensamt drar upp riktlinjer och målsättningar med mentorskapet. Träffarna sker i normalfallet en gång i månaden under 90 minuter och däremellan sker kommunikationen via telefon och e-post. Dina behov styr inriktningen och du har möjlighet att både ventilera akuta frågeställningar som långsiktiga processer och personlig utveckling.

PROVA PÅ: Första mötet kostnadsfritt!
Teckna

Har du frågor till Nisse eller vill veta mer innan du bokar? Kontakta Nisse

Mer om Nisse

Tillgänglighet

Nisse är tillgänglig för möten via:
Digitala mötenTelefonmöteFysiskt möte på valfri plats

Kompetensområden

Entreprenörskap & Starta bolagKökschef, kockPersonlig utvecklingKarriärutvecklingCoachande ledarskap

Erfarenhet och utbildning

Mångårig erfarenhet som;
Entreprenör
Krögare
Kock
Fiskhandlare
Restaurangservice
Författare
Föreläsare & Inspiratör

Ett typiskt första möte

På vårt första mentormöte så försöker vi lära känna varandra bättre. Jag behöver förstå vad du vill få för hjälp av mig och vilka utmaningar som du står inför. Vi diskuterar även formerna för vårt mentorskap och dina målbilder för vårt samarbete. Efter mötet bestämmer vi om och hur vi ska gå vidare.
Beroende på omständigheterna så bestämmer vi om vi ska se digital eller personligen på eller via telefon.