Se filmen
star 10/10

Per Bengtsson

F.d. Universitetsdirektör med bred statlig erfarenhet, Stockholm

Med mig som mentor får du ett bollplank med chefserfarenhet från statsförvaltningen, positiv livsinställning och många erfarenheter av framgång, motgång, katastrofer och succéer.

Referens från kund:
Mycket bra och erfaren mentor

Så här kan jag hjälpa dig:
Jag erbjuder mig att vara ett bra bollplank till dig som jobbar som chef, behöver ta tag i din egen utveckling, eller behöver utveckla organisationer eller personalgrupper. I din chefsroll kanske du har problem eller t.o.m. ”sitter i skiten”, då är jag en bra samtalspartner som kan dela med mig av min breda erfarenhet av allt som kan hända i en organisation från kriser och misslyckanden till framgångar och goda resultat.

Pers erbjudanden

Mentorskap månadsvis 1900 kr/månad

Innebär en långsiktig relation där vi gemensamt drar upp riktlinjer och målsättningar med mentorskapet. Träffarna sker i normalfallet en gång i månaden under 90 minuter och däremellan sker kommunikationen via telefon och e-post. Dina behov styr inriktningen och du har möjlighet att både ventilera akuta frågeställningar som långsiktiga processer och personlig utveckling. Du bestämmer själv när du vill avsluta mentorskapet, det finns ingen bindnings- eller uppsägningstid. Du avslutar mentorskapet själv på Mina sidor.

Mentorskap ledarutveckling 32500 kr/månad

Mentorskap för Valtech

Mentorskap Företag 5 möten 14500 kr/månad

Mentorskap företag

Har du frågor till Per eller vill veta mer innan du bokar? Kontakta Per

Mer om Per

Tillgänglighet

Per är tillgänglig för möten via:
Digitala mötenTelefonmöteFysiskt möte på valfri plats

Kompetensområden

StadsförvaltningUniversitetsförvaltningMedical ManagementKommunal förvaltningPolitiskt styrda organisationerRegional förvaltningLöneförhandlingArbetsmiljö och hälsaLedarskap större arbetsplatsUtvecklingssamtalProjektledningPersonlig utvecklingOffentlig sektor (upphandling)AdministrationSjälvledarskapModeratorStress och stresshanteringEffektivare mötenKlinisk forskningHuman Resource (HR)Förändringsledning

Erfarenhet och utbildning

Socionom med fördjupning i statskunskap.
Arbetat inom statsförvaltningen i mer än 30 år.
Departementsråd, utredare, administrativ direktör i riksdagsförvaltningen och universitetsdirektör på Karolinska Institutet.

Ett typiskt första möte

Vid vårt första möte så berättar vi helt kort för varandra vilka vi är, sedan vill jag veta varför du vill ha en mentor. Med den utgångspunkten diskuterar vi sedan formerna för ett eventuellt samarbete och hur en eventuell målbild för vårt gemensamma arbete. Om vi båda känner att personkemin fungerar och att vi vill gå vidare med varandra så bestämmer vi en mötesplan. Inför nästa möte hörs vi kortfattat några dagar dessförinnan och bestämmer vad vi ska prata om. Varje träff avslutas med en kortfattad utvärdering av mötet och funderingar inför kommande träffar.
Även om jag föredrar personliga möten så kan vi också träffas via digitala kanaler