Peter Book

Senior projektledare inom försäljning komplexa IT-, Stockholm

Jag erbjuder dig som din mentor en kombination av mångårig erfarenhet i rollen som affärsprojektledare för stora komplexa försäljningsprojekt avseende IT-tjänster B2B i global miljö med mitt genuina intresse av att utveckla individer och för att skapa vinnande team.

I min roll som Mentor kan du förvänta dig ett bollplank som är målinriktad och strukturerad, men också utforskande, närvarande och prestigelös.

Så här kan jag hjälpa dig:
Jag kan hjälpa dig i din ledarroll eller projektledarroll som försäljningsansvarig, anbudsansvarig eller affärsutvecklare, därmed kan jag bidra till snabbare försäljningscykler, bättre ”hit-rate” i dina affärer, samt ökad kvalitet på anbud/affärsförslag till din kund/marknad.

Som mentor kommer jag att göra mitt yttersta för att utmana dig, stötta dig och få dig och/eller ditt team att växa i din roll och som person.

Peters erbjudanden

Prova på —  Mentorskap månadsvis 1500 kr/månad

Prova på ett mentorskap via Mentorerna.se och få det första mötet kostnadsfritt!
Lär känna mentorn och besluta gemensamt om och hur ni vill jobba vidare tillsammans. Avsluta mentorskapet om det inte känns rätt. Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid.

Innebär en långsiktig relation där vi gemensamt drar upp riktlinjer och målsättningar med mentorskapet. Träffarna sker i normalfallet en gång i månaden under 90 minuter och däremellan sker kommunikationen via telefon och e-post. Dina behov styr inriktningen och du har möjlighet att både ventilera akuta frågeställningar som långsiktiga processer och personlig utveckling.

PROVA PÅ: Första mötet kostnadsfritt!
Teckna

Har du frågor till Peter eller vill veta mer innan du bokar? Kontakta Peter

Mer om Peter

Tillgänglighet

Peter är tillgänglig för möten via:
Fysiskt möte på valfri platsDigitala mötenOnline mötenTelefonmöte

Kompetensområden

Ledarskap större arbetsplatsJuridikAvveckla bolag (rekonstruktion, konkurs ...)BokföringFörhandlingsteknikHuman Resource (HR)Internationell verksamhetPresentationsteknikTeambuildingEkonomisk styrningFörsäljning, praktiskt utförandeLöneförhandlingSportklubb, ledarskapStyrelsearbeteUtvecklingssamtalEntreprenörskap & Starta bolagFörsäljning, ledarskap och planeringIT & telekomOffentlig sektor (upphandling)Projektledning

Erfarenhet och utbildning

Gedigen erfarenhet av att lyckosamt driva internationella affärsprojekt B2B med olika kompetenser (HR, juridik, teknik, ledning och nationaliteter).

Projektledningskompetens för stora komplexa anbud inom internationella IT-tjänster (resurs, budget och kvalitetsansvar)

Erfarenhet om hur man lyckas bygga en vinnande kultur i ett ”Team”.

Strategisk värdeförsäljning (konsultativ försäljning) – Mångårig kunskap och erfarenhet av genom strukturerad process driva B2B försäljning från prospektering till kontrakt.

Branschkunskap inom IT-outsourcing kommersiellt och lösningsmässigt, samt tillverkande industri (IT, marknadsföring och försäljning).

Erfarenhet av start-ups från IT-branschen. Fokus på etablering av initial kundbas, samt att driva den operativa verksamheten.

Styrelseordförande i en stor ideell idrottsförening med bl.a ansvar för att utveckla föreningens policy och arbetsbeskrivningar, samt ungdomslagledare.

Diplomerad Professionell Coach med kunskap och erfarenhet att coacha inom ramen för International Coach Federations principer och ramverk.

Akademisk examen ekonomi & IT, språk svenska & engelska

Ett typiskt första möte

Om du väljer mig som Mentor är det viktigt att det bygger på gemensam öppenhet och tillit, samt mod och vilja att utvecklas.
I ett första möte sonderar vi förutsättningarna, helst via ett fysiskt möte i offentlig miljö (cafe, hotell etc.) En bild skapas kring din utmaning och ditt behov. Framför allt finner vi ut om det finns förutsättningar för att arbeta vidare tillsammans.