Pia Ståhl

Förändringsledare & Mentor, Stockholm

Med förmånen att ha haft ett långt arbetsliv bakom mig har jag också haft förmånen att prova många olika branscher och olika positioner, som har gett mig en bred erfarenhet av ledarskap, medarbetarskap och organisationer.

Jag har alltid varit nyfiken och velat lära och förstå mer och har sökt ”det goda ledarskapet” i de chefer jag själv haft genom åren. Och ibland tror jag helt uppriktigt att jag haft några av de sämsta och några av de bästa! Men det var framför allt mina egna år som chef och ledare som gav mig djupa insikter om att det fattades något i den vedertagna cocktailen av ledarskapsteorier, modeller och metoder.

Att det här fanns en lucka som handlade om verklig förståelse. Insikt och förståelse. Och att den luckan var relativt generell. Jag arbetar sedan ett antal år på att fylla den.

Så här kan jag hjälpa dig:
Som mentor jobbar jag framför allt med förändringsprocesser, med det egna ledarskapet och individuell utveckling, oavsett vad du har för roll i ditt yrkesliv. Det är, enligt mig, där förändringen måste starta. Inte i nya marknads- affärs- och expansionsplaner. Jag kan hjälpa dig att hitta nya perspektiv och hitta kraft och riktning.

Ett mentorskap är för dig som vill utvecklas över tid och är beredd att göra det som ska göras.

Pias erbjudanden

Mentorskap månadsvis 1900 kr/månad

Innebär en långsiktig relation där vi gemensamt drar upp riktlinjer och målsättningar med mentorskapet. Träffarna sker i normalfallet en gång i månaden under 90 minuter och däremellan sker kommunikationen via telefon och e-post. Dina behov styr inriktningen och du har möjlighet att både ventilera akuta frågeställningar som långsiktiga processer och personlig utveckling. Du bestämmer själv när du vill avsluta mentorskapet, det finns ingen bindnings- eller uppsägningstid. Du avslutar mentorskapet själv på Mina sidor.

Har du frågor till Pia eller vill veta mer innan du bokar? Kontakta Pia

Mer om Pia

Tillgänglighet

Pia är tillgänglig för möten via:
Digitala mötenTelefonmöteFysiskt möte på valfri plats

Kompetensområden

Arbetsmiljö och hälsaLedarskap större arbetsplatsUtvecklingssamtalKonflikthanteringKarriärutvecklingTeambuildingModeratorLedarskap i kristiderLedningsgruppsarbeteStress och stresshanteringFörsäljning, ledarskap och planeringCoachande ledarskapHuman Resource (HR)

Erfarenhet och utbildning

Har en mångårig bakgrund som chef och ledare i flera olika branscher, erfarenhet som internkonsult inom organisation- och teamutveckling, har lång erfarenhet som mentor till ledare från linjechefer till Executive management. Är utbildad i faciliterande ledarskap av UK baserade Questions of Difference.

2011 var jag semifinalist i Årets Ledarutvecklare. 2016 blev jag Årets Mentor för Almi Stockholm

Ett typiskt första möte

Första mötet handlar om att etablera kontakt och lära känna varandra och framförallt för dig att få en möjlighet att utforska om du tror att jag är den som kommer att kunna hjälpa dig framåt.
Vi fokuserar förstås på dig och du får berätta för mig vad du står inför för utmaningar och vad du behöver assistans med. Det är förstås viktigt att vi sätter upp riktlinjer och en plan för hur vi ska jobba tillsammans, oavsett om det är ett mentorskap eller en rådgivning i något specifikt ärende. Väl mött!