Rolf Fällström

Entreprenör/Varumärkesstrateg/Copywriter, Stockholm

Min vardag är att finna rätt lösning för företag och varumärken som behöver skapa en identitet och kommunicera på rätt sätt och med önskat resultat. Jag är van att sätta in mig i olika världar och lyssna in bransch och personer. Framförallt är jag väldigt fascinerad av det och försöker alltid utifrån situation finna en bra grund att arbeta vidare ifrån. Jag tycker alltid det är lika roligt att djupdyka i företags eller personers kommunikationsproblem och försöka lösa det. Har själv djupdykt i många egna projekt, där jag både skapat framgångsrika företag och verksamheter. Men har också många erfarenheter av projekt och företagssatsningar där det har gått snett, ofta beroende på ungefär likvärdiga skäl som har lärt mig en hel del. Framgång för att utveckla ett varumärke handlar ofta om att först se inåt, skapa bättre organisation, starkare intern enighet och därefter gemensamt utveckla en tydligare varumärkesstrategi.

Så här kan jag hjälpa dig:
När du är i en förändringsprocess, ska starta upp något nytt eller funderar på att låta din karriär gå i nya banor. Jag är bra på att lyssna och ställa frågor. Ofta kan det leda till att du ställer rätt frågor till dig själv och hittar ditt svar och dina vägar.

Rolfs erbjudanden

Prova på —  Mentorskap månadsvis 1250 kr/månad

Prova på ett mentorskap via Mentorerna.se och få det första mötet kostnadsfritt!
Lär känna mentorn och besluta gemensamt om och hur ni vill jobba vidare tillsammans. Avsluta mentorskapet om det inte känns rätt. Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid.

Innebär en långsiktig relation där vi gemensamt drar upp riktlinjer och målsättningar med mentorskapet. Träffarna sker i normalfallet en gång i månaden under 90 minuter och däremellan sker kommunikationen via telefon och e-post. Dina behov styr inriktningen och du har möjlighet att både ventilera akuta frågeställningar som långsiktiga processer och personlig utveckling.

PROVA PÅ: Första mötet kostnadsfritt!
Teckna

Har du frågor till Rolf eller vill veta mer innan du bokar? Kontakta Rolf

Mer om Rolf

Tillgänglighet

Rolf är tillgänglig för möten via:
Digitala mötenTelefonmöteFysiskt möte på valfri plats

Kompetensområden

Entreprenörskap & Starta bolagVarumärkenDesignPresentationsteknikVälgörenhetsarbeteMarknadsföring (PR, media)Marknadsföring sociala mediaProjektledningFörsäljning, ledarskap och planering

Erfarenhet och utbildning

Journalist/redaktör på Svenska Dagbladet, Dagens Nyheter och annonssporttidningen Sköna Gröna.
Copywriter och strateg på Björn Ohlson Annonsbyrå och Lidman Annonsbyrå.
Egen företagare med:
Pepparkakshuset Reklambyrå (varumärkesutveckling, copywriting)
Block Stockholm (kontorshotell för 50 företagare verksamma i inom kreativ kommunikation)
Uganda (Ett misslyckat IT-bolag som jag var med och startade, rekryterade säljstab och sedan tvingades lägga ned. Ett annat aktivt där vi köper mark och ska bygga en resort)
Turistuthyrning av fastigheter i Järvsö.
Har dessutom ett antal affärsprojekt som jag satsat i och som gått både bra och dåligt.

Ett typiskt första möte

Vi träffas, lär känna varandra, resonerar om den situation i arbetslivet du just nu befinner dig i och vilka mål och affärsutvecklingssprojekt du har. Utifrån det kommer vi fram om vi är rätt för varandra, och i så fall tar vi fram en plan och mål för vårt samarbete.