Rolf Hedman

Auktoriserad mentor, Malmö

"Sigrid har en roll som företagsledare inom industrin. Hon berättade att hon har en affärsidé som hon skulle vilja utvärdera och eventuellt sjösätta. Hon kände att hon parallellt även vill arbeta med sin personliga utveckling, d.v.s. sin självkännedom, självkänsla och inte minst – sitt självförtroende. Vad är det jag står för, vilka är mina styrkor, hur ser min unikitet ut? Syftet skulle vara: bättre förberedd inför den resa som ett entreprenörskap och företagande kräver. Hur bygger jag mitt team, vad är min vision och hur klarar jag av att hålla balansen mellan arbetsliv och familjeliv – är några frågeställningar som Sigrid ställt sig. I grund och botten handlar det om, för Sigrid, att bygga ett personligt och humant ledarskap för att möta de utmaningar och möjligheter som hon ser nu och i framtiden.” Känner du igen dig i någon av dessa delar? I så fall – är du välkommen att kontakta mig.

Så här kan jag hjälpa dig:
Jag bistår dig i de utmaningar du står inför, oavsett om det är professionellt eller privat. Det kan vara vägval i livet, konflikter på arbetsplatsen, strategival för företaget. Överhuvudtaget alla frågor som är kopplade till dig som person och ditt ledarskap. Sammanfattning: att du ska nå din fulla potential och bli en ledare i världsklass.

Rolfs erbjudanden

Privatperson som söker en mentor som sin personliga rådgivare, bollplank och mentor för sin egen utveckling som medarbetare, entreprenör eller för sin personliga utveckling
2400 kr/månad

Ibland så löser man sina utmaningar och får svar på sina frågor vid ett eller två möten, men ofta använder man en mentor under en längre tid. Att ha en mentor är utvecklande och mycket vanligt nuförtiden. Vi har alla behov av ett bollplank, en rådgivare för att diskutera vår personliga utveckling, konflikter i arbetslivet eller för utvecklas i våra yrkesroller och det gäller såväl chefer som medarbetare. Det kan också handla om andra frågor som vi har svårt att reda ut själva. Ett möte är i normalfall 90 minuter per möte. Mellan mötena sker kommunikationen via e-post och /eller telefon med mentor. Dina behov styr inriktningen och du har möjlighet att både ventilera akuta frågeställningar som långsiktiga processer. Är du privatperson och väljer att betala månadsvis för ett mentorskap, själv, väljer du denna tjänst. Betalningen görs var 30:e dag och betalningen sker via det kreditkort som du registrerar när du tecknar tjänsten. Du bestämmer själv när du vill avsluta mentorskapet, det gör du själv på Mina sidor. Någon bindnings- eller uppsägningstid finns inte, när du avslutar så avslutas tjänsten direkt. Du tecknar ett mentorskap genom att klicka på den röda knappen. Om ett företag ska betala för ditt mentorskap, väljer du i stället tjänsten mentorskap för företag.

För företag, för att att utveckla, behålla eller avveckla medarbetare

Det är vanligt att man anlitar en mentor för att utveckla sina medarbetare i företag eller om man har kommit överens om att avsluta en anställning för att ge den anställde en bättre start för att hitta ett nytt jobb. Många gånger väljer man en mentor för att utveckla sina chefer eller medarbetare i en viss roll. Utvecklingen är personligt vilket gör att det blir helt skräddarsydd. Det kan handla om ledarskap, HR-kompetens, projektledning, försäljning eller någon annan specifik kunskap. Vi på Mentorerna har fler än 100 professionella och yrkeserfarna mentorer som matchas efter era chefer och medarbetares behov och önskemål. Ett mentorskap löper ofta under 12 månader och innehåller ofta 10 mentormöten. Beroende på mentorskapets innehåll komplexitet, kan mentorskapet pågå både under en längre och kortare period. Mentorskapet kan också anpassas i antal möten per månad och möteslängd beroende på behovet. Om ni så önskar presenteras flera förslag på mentorer med rätt kunskap och erfarenhet, vilket gör det enklare för er att välja er mentor. Avtalen tecknas digitalt för mentorskapet samt faktureras direkt till ert företag. Det ger er också en mer flexiblare intervall mellan era möten än tjänsten för privatpersoner som ger 1 möte per månad. Klicka på knappen nedan för mer information eller en offert.

Kontakta kundtjänst
Efterfråga offert eller mer information

Har du frågor till Rolf Kontakta Rolf

Mer om Rolf

Tillgänglighet

Rolf är tillgänglig för möten via:
Digitala mötenTelefonmöteFysiskt möte på valfri plats

Kompetensområden

Ledarskap större arbetsplatsUtvecklingssamtalMarknadsföring (PR, media)KrishanteringProjektledningKarriärutvecklingEntreprenörskap & Starta bolagRekryteringSjälvledarskapLedarskap i kristiderLedningsgruppsarbeteStress och stresshanteringFörsäljning, ledarskap och planeringCoachande ledarskapFörändringsledning

Erfarenhet och utbildning

Fick mitt första vd-jobb i 30-årsåldern som blev en tung uppförsbacke och samtidigt startknappen till att bli bättre, inte bara som ledare utan även som pappa, äkta man och, inte minst, som människa. Jag började självstudera och på den vägen är det. Litteratur inom psykologi, ledarskap och personlig utveckling. Idag arbetar jag sedan 2004 som bollplank och rådgivare till vd:ar och executives. Jag har startat 19 olika verksamheter, de flesta med stor framgång, några med mindre bra resultat. Allt har jag samlat i min erfarenhetsbank.

Ett typiskt första möte

Vi träffas helt förutsättningslöst. Du får känna in hur det är att arbeta med en professionell mentor. Därefter tar vi ställning till om vi ska inleda ett samarbete.