Rolf Hedman

Auktoriserad mentor, Malmö

Jag har en obotlig tro på människan och hennes kapacitet. Lever efter mina värderingar; ärlighet, öppenhet och lojalitet. Har en unik talang att vara närvarande, lyssna aktivt, ställa de rätta frågorna och skapa förtroende. Har dessutom en passion för utveckling, oavsett om den är personlig, organisatorisk eller rör affärsverksamheten. Så här säger en kund: "Rolf Hedman bidrog med intellektuell skärpa, inlevelseförmåga, klokhet och följsamhet i processens gång till min utveckling som ledare och individ under en period av mitt yrkesliv då utmaningarna varit prövande."
https://www.linkedin.com/in/rolfhedmanmentor/

Så här kan jag hjälpa dig:
Jag bistår dig i de utmaningar du står inför, oavsett om det är professionellt eller privat. Det kan vara vägval i livet, konflikter på arbetsplatsen, strategival för företaget. Överhuvudtaget alla frågor som är kopplade till dig som person och ditt ledarskap. Sammanfattning: att du ska nå din fulla potential och bli en ledare i världsklass.

Rolfs erbjudanden

Prova på —  Mentorskap månadsvis 2400 kr/månad

Prova på ett mentorskap via Mentorerna.se och få det första mötet kostnadsfritt!
Lär känna mentorn och besluta gemensamt om och hur ni vill jobba vidare tillsammans. Avsluta mentorskapet om det inte känns rätt. Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid.

Innebär en långsiktig relation där vi gemensamt drar upp riktlinjer och målsättningar med mentorskapet. Träffarna sker i normalfallet en gång i månaden under 90 minuter och däremellan sker kommunikationen via telefon och e-post. Dina behov styr inriktningen och du har möjlighet att både ventilera akuta frågeställningar som långsiktiga processer och personlig utveckling.

PROVA PÅ: Första mötet kostnadsfritt!
Teckna

Har du frågor till Rolf eller vill veta mer innan du bokar? Kontakta Rolf

Mer om Rolf

Erfarenhet och utbildning

Fick mitt första vd-jobb i 30-årsåldern som blev en tung uppförsbacke och samtidigt startknappen till att bli bättre, inte bara som ledare utan även som pappa, äkta man och, inte minst, som människa. Jag började självstudera och på den vägen är det. Litteratur inom psykologi, ledarskap och personlig utveckling. Idag arbetar jag sedan 2004 som bollplank och rådgivare till vd:ar och executives. Jag har startat 19 olika verksamheter, de flesta med stor framgång, några med mindre bra resultat. Allt har jag samlat i min erfarenhetsbank.

Ett typiskt första möte

Vi träffas helt förutsättningslöst. Du får känna in hur det är att arbeta med en professionell mentor. Därefter tar vi ställning till om vi ska inleda ett samarbete.