Rolf Hedman

Auktoriserad mentor, Malmö

"Sigrid har en roll som företagsledare inom industrin. Hon berättade att hon har en affärsidé som hon skulle vilja utvärdera och eventuellt sjösätta. Hon kände att hon parallellt även vill arbeta med sin personliga utveckling, d.v.s. sin självkännedom, självkänsla och inte minst – sitt självförtroende. Vad är det jag står för, vilka är mina styrkor, hur ser min unikitet ut? Syftet skulle vara: bättre förberedd inför den resa som ett entreprenörskap och företagande kräver. Hur bygger jag mitt team, vad är min vision och hur klarar jag av att hålla balansen mellan arbetsliv och familjeliv – är några frågeställningar som Sigrid ställt sig. I grund och botten handlar det om, för Sigrid, att bygga ett personligt och humant ledarskap för att möta de utmaningar och möjligheter som hon ser nu och i framtiden.” Känner du igen dig i någon av dessa delar? I så fall – är du välkommen att kontakta mig.

Så här kan jag hjälpa dig:
Jag bistår dig i de utmaningar du står inför, oavsett om det är professionellt eller privat. Det kan vara vägval i livet, konflikter på arbetsplatsen, strategival för företaget. Överhuvudtaget alla frågor som är kopplade till dig som person och ditt ledarskap. Sammanfattning: att du ska nå din fulla potential och bli en ledare i världsklass.

Rolfs erbjudanden

Mentorskap månadsvis 2400 kr/månad

Innebär en långsiktig relation där vi gemensamt drar upp riktlinjer och målsättningar med mentorskapet. Träffarna sker i normalfallet en gång i månaden under 90 minuter och däremellan sker kommunikationen via telefon och e-post. Dina behov styr inriktningen och du har möjlighet att både ventilera akuta frågeställningar som långsiktiga processer och personlig utveckling. Du bestämmer själv när du vill avsluta mentorskapet, det finns ingen bindnings- eller uppsägningstid. Du avslutar mentorskapet själv på Mina sidor.

Har du frågor till Rolf eller vill veta mer innan du bokar? Kontakta Rolf

Mer om Rolf

Tillgänglighet

Rolf är tillgänglig för möten via:
Digitala mötenTelefonmöteFysiskt möte på valfri plats

Kompetensområden

Ledarskap större arbetsplatsUtvecklingssamtalMarknadsföring (PR, media)KrishanteringProjektledningKarriärutvecklingEntreprenörskap & Starta bolagRekryteringSjälvledarskapLedarskap i kristiderLedningsgruppsarbeteStress och stresshanteringFörsäljning, ledarskap och planeringCoachande ledarskapFörändringsledning

Erfarenhet och utbildning

Fick mitt första vd-jobb i 30-årsåldern som blev en tung uppförsbacke och samtidigt startknappen till att bli bättre, inte bara som ledare utan även som pappa, äkta man och, inte minst, som människa. Jag började självstudera och på den vägen är det. Litteratur inom psykologi, ledarskap och personlig utveckling. Idag arbetar jag sedan 2004 som bollplank och rådgivare till vd:ar och executives. Jag har startat 19 olika verksamheter, de flesta med stor framgång, några med mindre bra resultat. Allt har jag samlat i min erfarenhetsbank.

Ett typiskt första möte

Vi träffas helt förutsättningslöst. Du får känna in hur det är att arbeta med en professionell mentor. Därefter tar vi ställning till om vi ska inleda ett samarbete.