Staffan Calais

IT-konsult, projektledare & serieentreprenör, Uppsala

Jag är en nyfiken och positiv person som tror på att ingenting är omöjligt om man vill. Jag har stor erfarenhet av att starta, leda och utveckla startups, konsultbolag och fastighetsbolag. Jag arbetar idag som IT-konsult och leder större IT-projekt, jag har också agerat som chef i olika linjeroller i internationella storbolag. Att se min omgivning utvecklas gör att även jag kan dela med mig mer och att utvecklas.

Referens från kund:
Personkemin stämde. Förväntansfull inför framtiden.

Så här kan jag hjälpa dig:
Jag lyssnar aktivt på dina möjligheter och utmaningar, där jag tror att mina erfarenheter kan användas för att se på dina utmaningar från nya synvinklar. Du får mest nytta att använda mig som ditt bollplank och mentor i frågor som berör IT-projekt, ledarskap och entreprenöriell verksamhet.

Staffans erbjudanden

Mentorskap månadsvis 1900 kr/månad

Innebär en långsiktig relation där vi gemensamt drar upp riktlinjer och målsättningar med mentorskapet. Träffarna sker i normalfallet en gång i månaden under 90 minuter och däremellan sker kommunikationen via telefon och e-post. Dina behov styr inriktningen och du har möjlighet att både ventilera akuta frågeställningar som långsiktiga processer och personlig utveckling. Du bestämmer själv när du vill avsluta mentorskapet, det finns ingen bindnings- eller uppsägningstid. Du avslutar mentorskapet själv på Mina sidor.

Har du frågor till Staffan eller vill veta mer innan du bokar? Kontakta Staffan

Mer om Staffan

Tillgänglighet

Staffan är tillgänglig för möten via:
Digitala mötenTelefonmöteFysiskt möte på valfri plats

Kompetensområden

IT & telekomStyrelsearbeteEkonomisk styrningLedarskap större arbetsplatsEntreprenörskap & Starta bolagTeambuildingLedarskap i kristiderLedningsgruppsarbeteFörsäljning, ledarskap och planeringFörsäljning, praktiskt utförande

Erfarenhet och utbildning

Jag har stor erfarenhet av att arbeta i IT-konsultbolag, fastighetsutveckling, internationella storbolag och annan entreprenöriell verksamhet. I grunden är jag systemvetare från Uppsala Universitet. Jag kan även köra en sväng med bussen, där jag kan vara chauffören.

Ett typiskt första möte

Vårt första möte innebär att lära känna varandra och lyssna in på hur jag kan coacha dig på bästa möjliga sätt.