Sven Estwall

Att utveckla dig som ledare och ditt bolag , Stockholm

Jag har varit chef i många år och tycker det varit fantastiskt att få vara med och bygga framgångsrika team där glädje varit en röd tråd. Idag är jag rådgivare och arbetar i styrelser i flera entreprenörsbolag med fokus på Fintech. Jag har ett brett nätverk och är en positiv och utåtriktad person som tycker att det är viktigt att ha kul när man jobbar.

Så här kan jag hjälpa dig:
Jag ger råd och tips när det gäller ledarrollen och behöver du ett bollplank så blir jag gärna det. Vad skall man tänka på när man skapar framgångsrika team? Hur blir du en bättre entreprenör? Hur kan man utveckla och involvera medarbetare för att få bättre och snabbare beslutsprocesser. Behöver du effektivisera styrelsearbetet? Att sätta mål och följa upp dem effektivt är en viktig lärdom som jag gärna delar med mig av. Förmedla kontakter i näringslivet. Hur hantera man motgångar?

Svens erbjudanden

Prova på —  Mentorskap månadsvis 1900 kr/månad

Prova på ett mentorskap via Mentorerna.se och få det första mötet kostnadsfritt!
Lär känna mentorn och besluta gemensamt om och hur ni vill jobba vidare tillsammans. Avsluta mentorskapet om det inte känns rätt. Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid.

Innebär en långsiktig relation där vi gemensamt drar upp riktlinjer och målsättningar med mentorskapet. Träffarna sker i normalfallet en gång i månaden under 90 minuter och däremellan sker kommunikationen via telefon och e-post. Dina behov styr inriktningen och du har möjlighet att både ventilera akuta frågeställningar som långsiktiga processer och personlig utveckling.

PROVA PÅ: Första mötet kostnadsfritt!
Teckna

Har du frågor till Sven eller vill veta mer innan du bokar? Kontakta Sven

Mer om Sven

Tillgänglighet

Sven är tillgänglig för möten via:
Digitala mötenTelefonmöteFysiskt möte på valfri plats

Kompetensområden

Internationell verksamhetEntreprenörskap & Starta bolagFörhandlingsteknikStyrelsearbeteIT & telekomEkonomisk styrningLedarskap större arbetsplatsUtvecklingssamtalOrganisationerKrishanteringOffentlig sektor (upphandling)TeambuildingFinansiering av bolagLedarskap i kristiderModeratorLedningsgruppsarbeteFörsäljning, ledarskap och planeringFörsäljning, praktiskt utförandeAffärsutvecklingAvveckla bolag (rekonstruktion, konkurs ...)Digitala tjänsterPresentationsteknikSportklubb, ledarskap

Erfarenhet och utbildning

Jag har en lång erfarenhet av ledande befattningar inom Bank - och Finans. Jag har varit chef och ingått i ledningsgrupper i såväl börsnoterade som onoterade bolag och haft ledande positioner i internationella bolag. Jag har en mångårig erfarenhet av styrelsearbete både i etablerade bolag och start-up bolag. Jag har studerat ekonomi och genomfört ett antal Management utbildningar såväl i Sverige som internationellt.

Ett typiskt första möte

Vi träffas gärna på ett café eller en annan publik plats. Jag anser att ett mentorskap ska bygga på en ömsesidig respekt och förtroende för varandra. Nyfikenhet och öppenhet och viljan att prova nya tankar och idéer skapar en bra dynamik. Ett mentorskap utgår alltid från dig och hur DU vill utvecklas.