Sven Estwall

Att utveckla dig som ledare och ditt bolag, Stockholm

Jag har varit chef i många år och tycker det varit fantastiskt att få vara med och bygga framgångsrika team där glädje varit en röd tråd. Idag är jag rådgivare och arbetar i styrelser i flera entreprenörsbolag med fokus på Fintech. Jag har ett brett nätverk och är en positiv och utåtriktad person som tycker att det är viktigt att ha kul när man jobbar.

Referens från kund:
Sven är kanon.

Så här kan jag hjälpa dig:
Jag ger råd och tips när det gäller ledarrollen och behöver du ett bollplank så blir jag gärna det. Vad skall man tänka på när man skapar framgångsrika team? Hur blir du en bättre entreprenör? Hur kan man utveckla och involvera medarbetare för att få bättre och snabbare beslutsprocesser. Behöver du effektivisera styrelsearbetet? Att sätta mål och följa upp dem effektivt är en viktig lärdom som jag gärna delar med mig av. Förmedla kontakter i näringslivet. Hur hantera man motgångar?

Svens erbjudanden

Mentorskap månadsvis 1900 kr/månad

Innebär en långsiktig relation där vi gemensamt drar upp riktlinjer och målsättningar med mentorskapet. Träffarna sker i normalfallet en gång i månaden under 90 minuter och däremellan sker kommunikationen via telefon och e-post. Dina behov styr inriktningen och du har möjlighet att både ventilera akuta frågeställningar som långsiktiga processer och personlig utveckling. Du bestämmer själv när du vill avsluta mentorskapet, det finns ingen bindnings- eller uppsägningstid. Du avslutar mentorskapet själv på Mina sidor.

Har du frågor till Sven eller vill veta mer innan du bokar? Kontakta Sven

Mer om Sven

Tillgänglighet

Sven är tillgänglig för möten via:
Digitala mötenTelefonmöteFysiskt möte på valfri plats

Kompetensområden

Internationell verksamhetFörhandlingsteknikStyrelsearbeteIT & telekomEkonomisk styrningLedarskap större arbetsplatsUtvecklingssamtalOrganisationerKrishanteringOffentlig sektor (upphandling)Entreprenörskap & Starta bolagTeambuildingSportklubb, ledarskapFinansiering av bolagLedarskap i kristiderModeratorLedningsgruppsarbeteKapitalisering av bolagFörsäljning, ledarskap och planeringFörsäljning, praktiskt utförandeAffärsutvecklingAvveckla bolag (rekonstruktion, konkurs ...)Digitala tjänsterPresentationsteknik

Erfarenhet och utbildning

Jag har en lång erfarenhet av ledande befattningar inom Bank - och Finans. Jag har varit chef och ingått i ledningsgrupper i såväl börsnoterade som onoterade bolag och haft ledande positioner i internationella bolag. Jag har en mångårig erfarenhet av styrelsearbete både i etablerade bolag och start-up bolag. Jag har studerat ekonomi och genomfört ett antal Management utbildningar såväl i Sverige som internationellt.

Ett typiskt första möte

Ett mentorskap utgår alltid från dig och hur DU vill utvecklas. Vi träffas gärna på ett café en annan publik plats eller digital, om det passar dig bättre. Jag anser att ett mentorskap ska bygga på en ömsesidig respekt och förtroende för varandra. Nyfikenhet och öppenhet och viljan att prova nya tankar och idéer skapar också en bra dynamik.