Sven Estwall

Att utveckla dig som ledare och ditt bolag, Stockholm

Jag har varit chef i många år och tycker det varit fantastiskt att få vara med och bygga framgångsrika team där glädje varit en röd tråd. Idag är jag rådgivare och arbetar i styrelser i flera entreprenörsbolag med fokus på Fintech. Jag har ett brett nätverk och är en positiv och utåtriktad person som tycker att det är viktigt att ha kul när man jobbar.

Referens från kund:
Sven är kanon.

Så här kan jag hjälpa dig:
Jag ger råd och tips när det gäller ledarrollen och behöver du ett bollplank så blir jag gärna det. Vad skall man tänka på när man skapar framgångsrika team? Hur blir du en bättre entreprenör? Hur kan man utveckla och involvera medarbetare för att få bättre och snabbare beslutsprocesser. Behöver du effektivisera styrelsearbetet? Att sätta mål och följa upp dem effektivt är en viktig lärdom som jag gärna delar med mig av. Förmedla kontakter i näringslivet. Hur hantera man motgångar?

Svens erbjudanden

Privatperson som söker en mentor som sin personliga rådgivare, bollplank och mentor för sin egen utveckling som medarbetare, entreprenör eller för sin personliga utveckling
1900 kr/månad

Ibland så löser man sina utmaningar och får svar på sina frågor vid ett eller två möten, men ofta använder man en mentor under en längre tid. Att ha en mentor är utvecklande och mycket vanligt nuförtiden. Vi har alla behov av ett bollplank, en rådgivare för att diskutera vår personliga utveckling, konflikter i arbetslivet eller för utvecklas i våra yrkesroller och det gäller såväl chefer som medarbetare. Det kan också handla om andra frågor som vi har svårt att reda ut själva. Ett möte är i normalfall 90 minuter per möte. Mellan mötena sker kommunikationen via e-post och /eller telefon med mentor. Dina behov styr inriktningen och du har möjlighet att både ventilera akuta frågeställningar som långsiktiga processer. Är du privatperson och väljer att betala månadsvis för ett mentorskap, själv, väljer du denna tjänst. Betalningen görs var 30:e dag och betalningen sker via det kreditkort som du registrerar när du tecknar tjänsten. Du bestämmer själv när du vill avsluta mentorskapet, det gör du själv på Mina sidor. Någon bindnings- eller uppsägningstid finns inte, när du avslutar så avslutas tjänsten direkt. Du tecknar ett mentorskap genom att klicka på den röda knappen. Om ett företag ska betala för ditt mentorskap, väljer du i stället tjänsten mentorskap för företag.

För företag, för att att utveckla, behålla eller avveckla medarbetare

Det är vanligt att man anlitar en mentor för att utveckla sina medarbetare i företag eller om man har kommit överens om att avsluta en anställning för att ge den anställde en bättre start för att hitta ett nytt jobb. Många gånger väljer man en mentor för att utveckla sina chefer eller medarbetare i en viss roll. Utvecklingen är personligt vilket gör att det blir helt skräddarsydd. Det kan handla om ledarskap, HR-kompetens, projektledning, försäljning eller någon annan specifik kunskap. Vi på Mentorerna har fler än 100 professionella och yrkeserfarna mentorer som matchas efter era chefer och medarbetares behov och önskemål. Ett mentorskap löper ofta under 12 månader och innehåller ofta 10 mentormöten. Beroende på mentorskapets innehåll komplexitet, kan mentorskapet pågå både under en längre och kortare period. Mentorskapet kan också anpassas i antal möten per månad och möteslängd beroende på behovet. Om ni så önskar presenteras flera förslag på mentorer med rätt kunskap och erfarenhet, vilket gör det enklare för er att välja er mentor. Avtalen tecknas digitalt för mentorskapet samt faktureras direkt till ert företag. Det ger er också en mer flexiblare intervall mellan era möten än tjänsten för privatpersoner som ger 1 möte per månad. Klicka på knappen nedan för mer information eller en offert.

Kontakta kundtjänst
Efterfråga offert eller mer information

Har du frågor till Sven Kontakta Sven

Mer om Sven

Tillgänglighet

Sven är tillgänglig för möten via:
Digitala mötenTelefonmöteFysiskt möte på valfri plats

Kompetensområden

Internationell verksamhetFörhandlingsteknikStyrelsearbeteIT & telekomEkonomisk styrningLedarskap större arbetsplatsUtvecklingssamtalOrganisationerKrishanteringOffentlig sektor (upphandling)Entreprenörskap & Starta bolagTeambuildingSportklubb, ledarskapFinansiering av bolagLedarskap i kristiderModeratorLedningsgruppsarbeteKapitalisering av bolagFörsäljning, ledarskap och planeringFörsäljning, praktiskt utförandeAffärsutvecklingAvveckla bolag (rekonstruktion, konkurs ...)Digitala tjänsterPresentationsteknik

Erfarenhet och utbildning

Jag har en lång erfarenhet av ledande befattningar inom Bank - och Finans. Jag har varit chef och ingått i ledningsgrupper i såväl börsnoterade som onoterade bolag och haft ledande positioner i internationella bolag. Jag har en mångårig erfarenhet av styrelsearbete både i etablerade bolag och start-up bolag. Jag har studerat ekonomi och genomfört ett antal Management utbildningar såväl i Sverige som internationellt.

Ett typiskt första möte

Ett mentorskap utgår alltid från dig och hur DU vill utvecklas. Vi träffas gärna på ett café en annan publik plats eller digital, om det passar dig bättre. Jag anser att ett mentorskap ska bygga på en ömsesidig respekt och förtroende för varandra. Nyfikenhet och öppenhet och viljan att prova nya tankar och idéer skapar också en bra dynamik.