Therese Mabon

Ledarutbildare och Mentor, Stockholm

Idag hjälper jag individer, par och grupper genom mentorskap, coaching samt ledarutbildningar.
Du finner mig som senior trainer vid Minds Unlimited där jag leder kurser i SIY (Search Inside Yourself - Googles ledarutbildning), som ACC-coach samt som mentor för enskilda individer eller par i relationer.

I mitt tidigare professionella förflutna har jag erfarenheter som: VD, Ägare, Processledare, Forskningsansvarig, Handläggare vid Utbildningsdepartementet, Idrottslärare, Engelsklärare, Coach, Utbildare, Instruktör vid YAM, Handledare, Ledarutbildare samt Mindfulnessinstruktör.

Referens från kund:
Bra första möte. Jag berättade om mig och vad jag behöver för hjälp. Hon lyssnade noggrant.

Så här kan jag hjälpa dig:
Jag älskar att utmana dig och dina ”sanningar”.
Jag är riktigt bra på att skapa fler och nya perspektiv tillsammans med mina klienter.
Vågar du ta ett första mentormöte med mig?
Jag lovar dig att det kommer att ge mersmak.

Thereses erbjudanden

Privatperson som söker en mentor som sin personliga rådgivare, bollplank och mentor för sin egen utveckling som medarbetare, entreprenör eller för sin personliga utveckling
1900 kr/månad

Ibland så löser man sina utmaningar och får svar på sina frågor vid ett eller två möten, men ofta använder man en mentor under en längre tid. Att ha en mentor är utvecklande och mycket vanligt nuförtiden. Vi har alla behov av ett bollplank, en rådgivare för att diskutera vår personliga utveckling, konflikter i arbetslivet eller för utvecklas i våra yrkesroller och det gäller såväl chefer som medarbetare. Det kan också handla om andra frågor som vi har svårt att reda ut själva. Ett möte är i normalfall 90 minuter per möte. Mellan mötena sker kommunikationen via e-post och /eller telefon med mentor. Dina behov styr inriktningen och du har möjlighet att både ventilera akuta frågeställningar som långsiktiga processer. Är du privatperson och väljer att betala månadsvis för ett mentorskap, själv, väljer du denna tjänst. Betalningen görs var 30:e dag och betalningen sker via det kreditkort som du registrerar när du tecknar tjänsten. Du bestämmer själv när du vill avsluta mentorskapet, det gör du själv på Mina sidor. Någon bindnings- eller uppsägningstid finns inte, när du avslutar så avslutas tjänsten direkt. Du tecknar ett mentorskap genom att klicka på den röda knappen. Om ett företag ska betala för ditt mentorskap, väljer du i stället tjänsten mentorskap för företag.

För företag, för att att utveckla, behålla eller avveckla medarbetare

Det är vanligt att man anlitar en mentor för att utveckla sina medarbetare i företag eller om man har kommit överens om att avsluta en anställning för att ge den anställde en bättre start för att hitta ett nytt jobb. Många gånger väljer man en mentor för att utveckla sina chefer eller medarbetare i en viss roll. Utvecklingen är personligt vilket gör att det blir helt skräddarsydd. Det kan handla om ledarskap, HR-kompetens, projektledning, försäljning eller någon annan specifik kunskap. Vi på Mentorerna har fler än 100 professionella och yrkeserfarna mentorer som matchas efter era chefer och medarbetares behov och önskemål. Ett mentorskap löper ofta under 12 månader och innehåller ofta 10 mentormöten. Beroende på mentorskapets innehåll komplexitet, kan mentorskapet pågå både under en längre och kortare period. Mentorskapet kan också anpassas i antal möten per månad och möteslängd beroende på behovet. Om ni så önskar presenteras flera förslag på mentorer med rätt kunskap och erfarenhet, vilket gör det enklare för er att välja er mentor. Avtalen tecknas digitalt för mentorskapet samt faktureras direkt till ert företag. Det ger er också en mer flexiblare intervall mellan era möten än tjänsten för privatpersoner som ger 1 möte per månad. Klicka på knappen nedan för mer information eller en offert.

Kontakta kundtjänst
Efterfråga offert eller mer information

Har du frågor till Therese Kontakta Therese

Mer om Therese

Tillgänglighet

Therese är tillgänglig för möten via:
Digitala mötenTelefonmöteFysiskt möte på valfri plats

Kompetensområden

StyrelsearbeteUtvecklingssamtalMarknadsföring sociala mediaKonflikthanteringTeambuildingSportklubb, ledarskapLedarskap i kristiderLedningsgruppsarbeteStress och stresshanteringCoachande ledarskap

Erfarenhet och utbildning

Senior Trainer i SIY - Search Inside Yourself (Googles ledarutbildning).
Parterapeut steg 2 i Gottman Metoden.
ACC-Coach enligt ICF.
Mindfulnessinstruktör.
Instruktör inom YAM - Youth Aware of Mental Health vid NASP/Karolinska Institutet. Folkhälsovetare.
Tidigare erfarenheter: Processledare, VD, Styrelseledamot, Forskningssamordnare.
Privat även som tränare, lagledare, kapten - på olika nivåer inom svensk rugby.

Ett typiskt första möte

Vid vårt första möte berättar jag om HUR jag arbetar och du berättar om VARFÖR du vill ha en mentor/coach, samt vilka dina nuvarande och kommande utmaningar ser ut.