Torbjörn Levin

VD, reklamman och entreprenör, Stockholm

Jag är en kreativ och modig man med blick för detaljer. Jag har jobbat med marknadsföring, produktutveckling & koncept hela mitt liv. Varit egen företagare i snart 30 år. Haft reklambyrå i 15 år, Vvd i Bryssel i 2 år, start-up i Sydafrika i 5 år och lanserat ett flertal produkter både här & utomlands. Rest jorden runt och sett många kulturer. De senaste 10 åren med en tyngd på internationella uppdrag. Har även ett gediget intresse för skärgårdsliv, design, mat & familj.

Så här kan jag hjälpa dig:
Har du funderingar över när, var och hur du skall gå till väga när det gäller marknadsföring, koncept, design, lanseringar, produktutveckling, start-ups etc. Då kan jag vara ett utmärkt bollplank. Jag är en entreprenör helt utanför boxen och jag älskar utmaningar!!!

Torbjörns erbjudanden

Prova på —  Mentorskap månadsvis 1500 kr/månad

Prova på ett mentorskap via Mentorerna.se och få det första mötet kostnadsfritt!
Lär känna mentorn och besluta gemensamt om och hur ni vill jobba vidare tillsammans. Avsluta mentorskapet om det inte känns rätt. Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid.

Innebär en långsiktig relation där vi gemensamt drar upp riktlinjer och målsättningar med mentorskapet. Träffarna sker i normalfallet en gång i månaden under 90 minuter och däremellan sker kommunikationen via telefon och e-post. Dina behov styr inriktningen och du har möjlighet att både ventilera akuta frågeställningar som långsiktiga processer och personlig utveckling.

PROVA PÅ: Första mötet kostnadsfritt!
Teckna

Har du frågor till Torbjörn eller vill veta mer innan du bokar? Kontakta Torbjörn

Mer om Torbjörn

Tillgänglighet

Torbjörn är tillgänglig för möten via:
TelefonmöteDigitala mötenOnline mötenFysiskt möte på valfri plats

Kompetensområden

DesignEntreprenörskap & Starta bolagFörsäljning, ledarskap och planeringFörsäljning, praktiskt utförandeMarknadsföring (PR, media)PresentationsteknikProjektledningTeambuildingKarriärutvecklingVarumärkenLedarskap i kristider

Erfarenhet och utbildning

Reklam och marknadsföring är min grundplåt. Sedan har jag utbildning i ekonomi samt utvecklat min tekniska förståelse i och med alla koncept jag varit med om att bygga.

Ett typiskt första möte

Vi ses face-to-face där det passar oss. Gärna i en mer avslappnad miljö såsom hotell, cafe eller park om vädret tillåter. Första gången tycker jag att det är viktigast att vi lär känna varandra och att vi lägger korten på bordet så att vi båda får en bild av vad vi vill uppnå.