Veronica Lejsved

Mentor inom ledarskap, personlig utveckling, kris och förändringsarbete, Stockholm

Efter många år i yrkeslivet i olika positioner och branscher känner jag att jag har skaffat mig en stor erfarenhetsbank. Jag har suttit i företagsledande position i nedgångar, i kris, och i uppgångar. Som HR chef och som ledare har jag mött många människor genom åren. Jag vet att vägen inte alltid är rak. Det gäller bara att hitta sin egen väg och vara lojal med den. Jag är tacksam för det liv jag har och det jag har fått lära mig såväl inom yrkeslivet som genom min livserfarenhet, och jag kan konstatera att de flesta lärdomar jag gjort har varit att navigera sig fram i tuffa tider.

Referens från kund:
Jättenöjd med min mentor. Hon inspirerar mig :)

Så här kan jag hjälpa dig:
Under min långa yrkeskarriär har jag mött många människor i olika faser i sin karriär. Det handlar om rent existentiella frågor, om ledarskap, karriär, sorg, frustration och att balansera livet. Som mentor fokuserar jag framförallt på individuell utveckling, oavsett vilken roll du har i ditt yrkesliv. Jag kan hjälpa dig att hitta nya perspektiv, kraft och riktning. Ibland kan du behöva ett bollplank, eller helt enkelt ha handfasta råd. Upplägget väljer du.

Veronicas erbjudanden

Privatperson som söker en mentor som sin personliga rådgivare, bollplank och mentor för sin egen utveckling som medarbetare, entreprenör eller för sin personliga utveckling
1900 kr/månad

Ibland så löser man sina utmaningar och får svar på sina frågor vid ett eller två möten, men ofta använder man en mentor under en längre tid. Att ha en mentor är utvecklande och mycket vanligt nuförtiden. Vi har alla behov av ett bollplank, en rådgivare för att diskutera vår personliga utveckling, konflikter i arbetslivet eller för utvecklas i våra yrkesroller och det gäller såväl chefer som medarbetare. Det kan också handla om andra frågor som vi har svårt att reda ut själva. Ett möte är i normalfall 90 minuter per möte. Mellan mötena sker kommunikationen via e-post och /eller telefon med mentor. Dina behov styr inriktningen och du har möjlighet att både ventilera akuta frågeställningar som långsiktiga processer. Är du privatperson och väljer att betala månadsvis för ett mentorskap, själv, väljer du denna tjänst. Betalningen görs var 30:e dag och betalningen sker via det kreditkort som du registrerar när du tecknar tjänsten. Du bestämmer själv när du vill avsluta mentorskapet, det gör du själv på Mina sidor. Någon bindnings- eller uppsägningstid finns inte, när du avslutar så avslutas tjänsten direkt. Du tecknar ett mentorskap genom att klicka på den röda knappen. Om ett företag ska betala för ditt mentorskap, väljer du i stället tjänsten mentorskap för företag.

För företag, för att att utveckla, behålla eller avveckla medarbetare

Det är vanligt att man anlitar en mentor för att utveckla sina medarbetare i företag eller om man har kommit överens om att avsluta en anställning för att ge den anställde en bättre start för att hitta ett nytt jobb. Många gånger väljer man en mentor för att utveckla sina chefer eller medarbetare i en viss roll. Utvecklingen är personligt vilket gör att det blir helt skräddarsydd. Det kan handla om ledarskap, HR-kompetens, projektledning, försäljning eller någon annan specifik kunskap. Vi på Mentorerna har fler än 100 professionella och yrkeserfarna mentorer som matchas efter era chefer och medarbetares behov och önskemål. Ett mentorskap löper ofta under 12 månader och innehåller ofta 10 mentormöten. Beroende på mentorskapets innehåll komplexitet, kan mentorskapet pågå både under en längre och kortare period. Mentorskapet kan också anpassas i antal möten per månad och möteslängd beroende på behovet. Om ni så önskar presenteras flera förslag på mentorer med rätt kunskap och erfarenhet, vilket gör det enklare för er att välja er mentor. Avtalen tecknas digitalt för mentorskapet samt faktureras direkt till ert företag. Det ger er också en mer flexiblare intervall mellan era möten än tjänsten för privatpersoner som ger 1 möte per månad. Klicka på knappen nedan för mer information eller en offert.

Kontakta kundtjänst
Efterfråga offert eller mer information

Har du frågor till Veronica Kontakta Veronica

Mer om Veronica

Tillgänglighet

Veronica är tillgänglig för möten via:
Digitala mötenFysiskt möte på valfri platsTelefonmöte

Kompetensområden

Arbetsmiljö och hälsaArbetsrättCoachande ledarskapCV & jobbansökningarFörändringsledningHuman Resource (HR)IT & telekomKarriärutvecklingKonflikthanteringKrishanteringLedarskap i kristiderLedarskap större arbetsplatsLedningsgruppsarbeteManagement konsultingPersonligt varumärkePersonlig utvecklingRekryteringRiskhanteringSjälvledarskapStress och stresshanteringTeambuildingUppsägningUtvecklingssamtal

Erfarenhet och utbildning

I grunden har jag en universitetsutbildning i beteendevetenskap, organisation och ledarskap.
Jag började min karriär på Ericsson, och har sedan dess framförallt arbetat på stora internationella företag som Volvo Trucks, Bauhaus, Boliden och SSAB. 2003 klev jag in i min första företagsledande position. Sedan ett år tillbaka är jag min egen och jobbar framförallt som interim, coach och med ledarskapsutveckling.
Jag är diplomerad coach och har varit mentor i en del mentorskapsprogram, bla IFL, och Business women network och Stockholms universitet.

Men min erfarenhet och vishet har jag fått från alla mina år i yrkeslivet samt den tuffaste utmaningen vi har som människor - nämligen livet.

Ett typiskt första möte

Det är viktigt för en mentorskapsrelation att vi båda känner att det finns en god kemi och en tillit mellan oss för att det ska bli en givande process. Ett första möte är därför till för att säkra att detta finns. På mötet stämmer vi av förväntningar och du får möjlighet att ställa frågor eller
de funderingar du har. Tycker du att det känns bra lägger vi upp en plan.