Veronica Lejsved

Mentor inom ledarskap, personlig utveckling, kris och förändringsarbete, Stockholm

Efter många år i yrkeslivet i olika positioner och branscher känner jag att jag har skaffat mig en stor erfarenhetsbank. Jag har suttit i företagsledande position i nedgångar, i kris, och i uppgångar. Som HR chef och som ledare har jag mött många människor genom åren. Jag vet att vägen inte alltid är rak. Det gäller bara att hitta sin egen väg och vara lojal med den. Jag är tacksam för det liv jag har och det jag har fått lära mig såväl inom yrkeslivet som genom min livserfarenhet, och jag kan konstatera att de flesta lärdomar jag gjort har varit att navigera sig fram i tuffa tider.

Referens från kund:
Jättebra, min mentor är lyhörd, gav bra tips både inom verksamheten och på ett personligt plan. Hon delade också med sig bra av sin erfarenhet.

Så här kan jag hjälpa dig:
Under min långa yrkeskarriär har jag mött många människor i olika faser i sin karriär. Det handlar om rent existentiella frågor, om ledarskap, karriär, sorg, frustration och att balansera livet. Som mentor fokuserar jag framförallt på individuell utveckling, oavsett vilken roll du har i ditt yrkesliv. Jag kan hjälpa dig att hitta nya perspektiv, kraft och riktning. Ibland kan du behöva ett bollplank, eller helt enkelt ha handfasta råd. Upplägget väljer du.

Veronicas erbjudanden

Mentorskap månadsvis 1900 kr/månad

Innebär en långsiktig relation där vi gemensamt drar upp riktlinjer och målsättningar med mentorskapet. Träffarna sker i normalfallet en gång i månaden under 90 minuter och däremellan sker kommunikationen via telefon och e-post. Dina behov styr inriktningen och du har möjlighet att både ventilera akuta frågeställningar som långsiktiga processer och personlig utveckling. Du bestämmer själv när du vill avsluta mentorskapet, det finns ingen bindnings- eller uppsägningstid. Du avslutar mentorskapet själv på Mina sidor.

Har du frågor till Veronica eller vill veta mer innan du bokar? Kontakta Veronica

Mer om Veronica

Tillgänglighet

Veronica är tillgänglig för möten via:
Digitala mötenFysiskt möte på valfri platsTelefonmöte

Kompetensområden

Arbetsmiljö och hälsaArbetsrättCoachande ledarskapCV & jobbansökningarFörändringsledningHuman Resource (HR)IT & telekomKarriärutvecklingKonflikthanteringKrishanteringLedarskap i kristiderLedarskap större arbetsplatsLedningsgruppsarbeteManagement konsultingPersonligt varumärkePersonlig utvecklingRekryteringRiskhanteringSjälvledarskapStress och stresshanteringTeambuildingUppsägningUtvecklingssamtal

Erfarenhet och utbildning

I grunden har jag en universitetsutbildning i beteendevetenskap, organisation och ledarskap.
Jag började min karriär på Ericsson, och har sedan dess framförallt arbetat på stora internationella företag som Volvo Trucks, Bauhaus, Boliden och SSAB. 2003 klev jag in i min första företagsledande position. Sedan ett år tillbaka är jag min egen och jobbar framförallt som interim, coach och med ledarskapsutveckling.
Jag är diplomerad coach och har varit mentor i en del mentorskapsprogram, bla IFL, och Business women network och Stockholms universitet.

Men min erfarenhet och vishet har jag fått från alla mina år i yrkeslivet samt den tuffaste utmaningen vi har som människor - nämligen livet.

Ett typiskt första möte

Det är viktigt för en mentorskapsrelation att vi båda känner att det finns en god kemi och en tillit mellan oss för att det ska bli en givande process. Ett första möte är därför till för att säkra att detta finns. På mötet stämmer vi av förväntningar och du får möjlighet att ställa frågor eller
de funderingar du har. Tycker du att det känns bra lägger vi upp en plan.