Zaiga Magnusson

Retorik föreläsare & Mentor, Malmö

Nordens bästa talartränare. Jag har haft äran att ta emot Dale Carnegies utmärkelse som Nordens bästa talartränare. Jag har arbetat professionellt med talarträning i 25 år. Min Passion är att hjälpa människor, som har ambitionen att bli en bättre talare i små och stora sammanhang. Kommunikation är allt!Jag är dessutom anlitad, som key-note speaker och föreläsare.

Så här kan jag hjälpa dig:
Att tala inspirerande inför grupp eller större publik kan av många kännas obehagligt och nervöst. Många kompetenta människor håller sig tillbaka för rädslan att stå i fokus i en talarsituation. Är du en av dem? Här kommer goda nyheter! Jag har tränat tusentals människor under 25 år och hjälpt många skräckfyllda personer att bli lysande talare! Personer som förut inte kunde sova natten innan en presentation och som nu efter träning t. o. m. tycker det är roligt att stå på scen och älskar det. Jag hjälper även till att coacha rutinerade talare inför större och viktiga framträdanden. Jag ger dig ytterst värdefull fee-back, så du garanterat kommer att lyckas med din presentation i större sammanhang.

Zaigas erbjudanden

Mentorskap månadsvis 1250 kr/månad

Innebär en långsiktig relation där vi gemensamt drar upp riktlinjer och målsättningar med mentorskapet. Träffarna sker i normalfallet en gång i månaden under 90 minuter och däremellan sker kommunikationen via telefon och e-post. Dina behov styr inriktningen och du har möjlighet att både ventilera akuta frågeställningar som långsiktiga processer och personlig utveckling. Du bestämmer själv när du vill avsluta mentorskapet, det finns ingen bindnings- eller uppsägningstid. Du avslutar mentorskapet själv på Mina sidor.

Har du frågor till Zaiga eller vill veta mer innan du bokar? Kontakta Zaiga

Mer om Zaiga

Tillgänglighet

Zaiga är tillgänglig för möten via:
Digitala mötenTelefonmöteFysiskt möte på valfri plats

Kompetensområden

PresentationsteknikUtvecklingssamtalRetorikTeambuildingFörsäljning, ledarskap och planeringFörsäljning, praktiskt utförandeTalarträning

Erfarenhet och utbildning

Jag är diplomerad Dale Carnegie instruktör (Dale Carnegie är världens största talarträningföretag och finns i 74 länder). Jag har arbetat i 25 år med public speaking och haft äran att erhålla priset som Nordens bästa talartränare av Dale Carnegie. Jag är dessutom a litas som key-note speaker och föreläsare. Sedan 25 år driver jag 2 egna bolag i ämnen som personlig utveckling och försäljning.

Ett typiskt första möte

Du kan vara helt trygg att komma till mig med mina 25 års erfarenhet. Vårt första möte kommer att vara både lärorikt och lustfyllt oavsett på vilken nivå du är som talare. Du kommer snabbt att få många insikter och konkreta tips som du direkt nästa dag kan använda dig av. Antingen du står inför en personalgrupp, ledningsgrupp, presentationsmöten, föredrag inför 100-tals personer, 50 årskalas eller bröllopstal...m fl, m fl. Efter en eller flera träningspass med mig kommer du att känna stor trygghet i alla dessa talarsituationer.