Zaiga Magnusson

Retorik föreläsare & Mentor, Malmö

Nordens bästa talartränare. Jag har haft äran att ta emot Dale Carnegies utmärkelse som Nordens bästa talartränare. Jag har arbetat professionellt med talarträning i 25 år. Min Passion är att hjälpa människor, som har ambitionen att bli en bättre talare i små och stora sammanhang. Kommunikation är allt!Jag är dessutom anlitad, som key-note speaker och föreläsare.

Så här kan jag hjälpa dig:
Att tala inspirerande inför grupp eller större publik kan av många kännas obehagligt och nervöst. Många kompetenta människor håller sig tillbaka för rädslan att stå i fokus i en talarsituation. Är du en av dem? Här kommer goda nyheter! Jag har tränat tusentals människor under 25 år och hjälpt många skräckfyllda personer att bli lysande talare! Personer som förut inte kunde sova natten innan en presentation och som nu efter träning t. o. m. tycker det är roligt att stå på scen och älskar det. Jag hjälper även till att coacha rutinerade talare inför större och viktiga framträdanden. Jag ger dig ytterst värdefull fee-back, så du garanterat kommer att lyckas med din presentation i större sammanhang.

Zaigas erbjudanden

Privatperson som söker en mentor som sin personliga rådgivare, bollplank och mentor för sin egen utveckling som medarbetare, entreprenör eller för sin personliga utveckling
1250 kr/månad

Ibland så löser man sina utmaningar och får svar på sina frågor vid ett eller två möten, men ofta använder man en mentor under en längre tid. Att ha en mentor är utvecklande och mycket vanligt nuförtiden. Vi har alla behov av ett bollplank, en rådgivare för att diskutera vår personliga utveckling, konflikter i arbetslivet eller för utvecklas i våra yrkesroller och det gäller såväl chefer som medarbetare. Det kan också handla om andra frågor som vi har svårt att reda ut själva. Ett möte är i normalfall 90 minuter per möte. Mellan mötena sker kommunikationen via e-post och /eller telefon med mentor. Dina behov styr inriktningen och du har möjlighet att både ventilera akuta frågeställningar som långsiktiga processer. Är du privatperson och väljer att betala månadsvis för ett mentorskap, själv, väljer du denna tjänst. Betalningen görs var 30:e dag och betalningen sker via det kreditkort som du registrerar när du tecknar tjänsten. Du bestämmer själv när du vill avsluta mentorskapet, det gör du själv på Mina sidor. Någon bindnings- eller uppsägningstid finns inte, när du avslutar så avslutas tjänsten direkt. Du tecknar ett mentorskap genom att klicka på den röda knappen. Om ett företag ska betala för ditt mentorskap, väljer du i stället tjänsten mentorskap för företag.

För företag, för att att utveckla, behålla eller avveckla medarbetare

Det är vanligt att man anlitar en mentor för att utveckla sina medarbetare i företag eller om man har kommit överens om att avsluta en anställning för att ge den anställde en bättre start för att hitta ett nytt jobb. Många gånger väljer man en mentor för att utveckla sina chefer eller medarbetare i en viss roll. Utvecklingen är personligt vilket gör att det blir helt skräddarsydd. Det kan handla om ledarskap, HR-kompetens, projektledning, försäljning eller någon annan specifik kunskap. Vi på Mentorerna har fler än 100 professionella och yrkeserfarna mentorer som matchas efter era chefer och medarbetares behov och önskemål. Ett mentorskap löper ofta under 12 månader och innehåller ofta 10 mentormöten. Beroende på mentorskapets innehåll komplexitet, kan mentorskapet pågå både under en längre och kortare period. Mentorskapet kan också anpassas i antal möten per månad och möteslängd beroende på behovet. Om ni så önskar presenteras flera förslag på mentorer med rätt kunskap och erfarenhet, vilket gör det enklare för er att välja er mentor. Avtalen tecknas digitalt för mentorskapet samt faktureras direkt till ert företag. Det ger er också en mer flexiblare intervall mellan era möten än tjänsten för privatpersoner som ger 1 möte per månad. Klicka på knappen nedan för mer information eller en offert.

Kontakta kundtjänst
Efterfråga offert eller mer information

Har du frågor till Zaiga Kontakta Zaiga

Mer om Zaiga

Tillgänglighet

Zaiga är tillgänglig för möten via:
Digitala mötenTelefonmöteFysiskt möte på valfri plats

Kompetensområden

PresentationsteknikUtvecklingssamtalRetorikTeambuildingFörsäljning, ledarskap och planeringFörsäljning, praktiskt utförandeTalarträning

Erfarenhet och utbildning

Jag är diplomerad Dale Carnegie instruktör (Dale Carnegie är världens största talarträningföretag och finns i 74 länder). Jag har arbetat i 25 år med public speaking och haft äran att erhålla priset som Nordens bästa talartränare av Dale Carnegie. Jag är dessutom a litas som key-note speaker och föreläsare. Sedan 25 år driver jag 2 egna bolag i ämnen som personlig utveckling och försäljning.

Ett typiskt första möte

Du kan vara helt trygg att komma till mig med mina 25 års erfarenhet. Vårt första möte kommer att vara både lärorikt och lustfyllt oavsett på vilken nivå du är som talare. Du kommer snabbt att få många insikter och konkreta tips som du direkt nästa dag kan använda dig av. Antingen du står inför en personalgrupp, ledningsgrupp, presentationsmöten, föredrag inför 100-tals personer, 50 årskalas eller bröllopstal...m fl, m fl. Efter en eller flera träningspass med mig kommer du att känna stor trygghet i alla dessa talarsituationer.